Winkelwagen 0

Disclaimer

©2016 door Studio Schaapman
©2016 Rubinstein Media B.V.

Licensed by Rubinstein Royalty Management B.V. Amsterdam

Alle rechten op Het Muizenhuis® en de daaraan gerelateerde personages, karakters, merken, modellen en vormgevings- elementen zijn eigendom van en kunnen uitsluitend in licentie gegeven worden door Studio Schaapman.
Foto's: Ton Bouwer, Eddo Hartmann, Jaap Vliegenthart & Allard Bovenberg
Alle rechten voorbehouden

www.hetmuizenhuis.nl
Studio Schaapman VOF (Kamer van Koophandel: 64649563), hierna te noemen Studio Schaapman, verleent u hierbij toegang tot hetmuizenhuis.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
Studio Schaapman behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Studio Schaapman spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Studio Schaapman.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Studio Schaapman. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. Studio Schaapman oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het info@studioschaapman.nl.
Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Studio Schaapman nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.